Inger Storskog

Født 23.september 1942.
Pikenavn Pedersen.
Mor: Ruth
Far: Oddvar
Bror: Steinar
Barn: Hege, Rune og Ole

flickr:1841360854

1972

Inger Pedersen er storesøsteren til Steinar, og er fire år eldre enn han. Inger er en stille og rolig jente, og gjør ikke en flue fortred. Hun liker å lese og lære nye ting. Hun trivdes ikke med å bo i Maurskog, så hun flyttet tidlig til Oslo for å studere. Etter studiene arbeidet hun i noen år som bibliotekar, men drømmer egentlig om å bli forfatter. Hun har faktisk skrevet flere dikt, der to av dem ("Stille vann" og "Ut i livet") er blitt publisert i avisa. Hun har også hjulpet Steinar med å skrive teksten Hvorfor til bandet hans. Det er en av deres største sanger. Når de var små, brukte Inger å underholde broren med små historier hun hadde skrevet.

Inger er gift og bor sammen med Ulf Storskog i en boligblokk i Oslo. De venter sitt første barn i juni. Moren Ruth sier hun har drømt at det blir en gutt, mens Oddvar er overbevist om at det blir ei jente. Steinar virker likeglad.

—-

Inger fikk tvillinger som resulterte i både jente og gutt, Hege og Rune. Rune er oppkalt etter Ulfs bestefar på morsiden. Hege er oppkalt etter bamsen Inger hadde som barn. Den bamsen har Hege overtatt og siden gitt til sine barn. De fikk også et tredje barn 6 år etter som de kalte Ole.